Etiquette

 1. Bij inschrijving verplicht je jezelf tot betaling en ga je akkoord met de huisregels. Inschrijving verloopt via de website www.chclt.nl. Al onze acties m.b.t. gecommuniceerde prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen geen rechten aan worden ontleend.
 2. Betalingen dienen op bankrekeningnummer NL54 RABO 0153179155 t.a.v. Luv4dagame o.v.v. naam, locatie en lestijd en lesniveau overgemaakt te worden. De betaling dient voor aanvang van de lessen te zijn ontvangen en bevestigd. Anders kunt u helaas NIET deelnemen aan de lessen. Met uitzondering op de allereerste betaling maken wij bij onze abonnementen gebruik van een automatische incasso.
 3. Wij hanteren een minimale opzegtermijn van een maand voor afloop van de abonnementskeuze.
 4. Bij het niet tijdig opzeggen loopt de abonnementskeuze stilzwijgend door. Opzegging moet per mail via info@chclt.nl worden gedaan.
 5. Wij hanteren de volgende lesvormen:
  1. Proefles is een les met een prijs van € 12,50, dit wordt in korting gebracht op het totaalbedrag bij voortzetting van de cursus.
  2. De reguliere lessenreeks en onze abonnementen zijn lessen met een duur van 90 minuten. Ons reguliere lessenreeks bestaat uit 6 lessen voor € 90,00 zonder partner en 6 lessen voor € 160,00 met partner.
  3. Onze abonnementen zijn op basis van een negen maanden durende samengestelde cursusperiode en hebben 3 basis mogelijkheden met een minimale duur van 1 kwartaal (13 weken). Wij maken voor onze abonnementen aanbod gebruik van een persoonlijke ledenkaart dat aan onze activiteiten is gekoppeld. De aanschaf van ons ledenkaart bedraagt éénmalig € 10,00 en geeft ons de mogelijkheid in het verlengde van ons dansaanbod diverse kortingen op ons activiteiten en samenwerkingsverbanden aan te bieden.

  Zonder partner:

  • Zilver: € 70,00 per maand (looptijd van 3 maanden) inclusief het maandelijkse evenement “the Social”.
  • Goud: € 65,00 per maand (looptijd van 6 maanden) inclusief het maandelijkse evenement “the Social” en 15% korting op onze bootcamps/workshops.
  • Platina: € 60,00 per maand (looptijd van 9 maanden) inclusief het maandelijkse evenement “the Social”, onze bootcamps/workshops en 15% korting op CHCLT ClubVibes.

  Met partner:

  • Zilver: € 130,00 per maand inclusief het maandelijkse evenement “the Social”.
  • Goud: € 120,00 per maand inclusief het maandelijkse evenement “the Social” en 15% korting op onze bootcamps/workshops.
  • Platina: € 110,00 per maand inclusief het maandelijkse evenement “the Social”, onze bootcamps/workshops en 15% korting op CHCLT ClubVibes.

  4. Privélessen zijn op afspraak en op maat. Hierbij worden verschillende tarieven gehanteerd.

 6. Wij behouden ons het recht voor om cursisten in een ander niveau te plaatsen als wij vinden dat deze beter geschikt is.
 7. Alléén bij het tijdig (24-uur van te voren) afmelden van de les is er de mogelijkheid om de les op een ander moment en locatie in te halen.
 8. De danszaal graag netjes achter laten. Aldus eigen troep opruimen.
 9. Hospiteren tijdens de les is niet toegestaan tenzij er via de mail een afspraak voor gemaakt is.
 10. Houd rekening met de groep. Gelieve tijdens de les geen mobiel te gebruiken. Mits voortijdig gecommuniceerd i.v.m.
  bijvoorbeeld een noodsituatie.
 11.  Alle beeldopnames van de les zijn van en voor de des betreffende lesgroepen. Deze mogen alleen in overleg met de
  eindverantwoordelijke publiekelijk gedeeld worden.
 12. Wij maken in het verlengde van onze activiteiten en uit belang van onze kwaliteitsbepaling gebruik van gescheiden chatgroepen.
 13. Bij het NIET verder deelnemen aan onze lessen is er geen continuering meer en volgt er verwijdering UIT de chatgroep.
 14. De chatgroep is uitsluitend bedoeld voor de activiteiten van en voor CHCLT. Overige zaken zijn dus niet aan de orde en niet
  toegestaan.